Eerste werkweek zit er op!

07-03-2014 21:04

 

Jambo!

 

We hebben onze eerste werkweek op het Mount Meru Hospital overleefd. Er is zoveel gebeurt deze dagen dat ik niet goed weet waar eerst te beginnen. Ik zal starten met waar ik geeïndigd was. Gedurende deze week stonden we wel met 6 student vroedvrouwen op de Labour Ward en 1 dokter stagair. Het was eigenlijk een beetje te druk om allemaal tegelijk stage te lopen dus hebben we besloten dat ik, Jente en Elise vanaf maandag starten met 3 nachtshiften. Jana en Dana, twee andere studenten van in onze klas gaan volgende week dagdienst doen en zo gaan we elke week afwisselen.

 

Woensdag morgen kwamen we aan op de Labour Ward en hebben we voor het eerste een briefing meegemaakt, ze duurt welgeteld 5 minuten en we verstaan er niets van. Die dag heeft ook eindelijk iemand van ons een bevalling kunnen doen. Elise was de eerste van ons. We hadden al wat bevallingen kunnen zien en we wisten dat het helemaal niet zo gebeurde zoals wij gewoon waren. De vrouwen in arbeid worden hier niet begeleid door de vroedvrouwen zoals wij gewoon zijn. Er wordt wel elk half uur naar de foetale harttonen geluisterd met een hoorn van Pinard. Wanneer de vrouwen beginnen meepersen wordt er af en toe is gekeken onder het 'verband' om te zien of er nog geen hoofd zichtbaar is en dan pas mag er een 'steriele' set worden geopend en mogen de steriele handschoenen aangedaan worden. De steriele set bestaat uit 2 kochers, 1 schaar, 4 gazen en een bolkommetje met watten in. Deze is dan in een gekleurde stinkende doek gewikkeld en wordt zo in een autoclaaf gestoken om te steriliseren. Ook doen de vroedvrouwen hier 2 steriele handschoenen over elkaar aan, maar van steriliteit is er niet veel sprake. Wanneer ze de handschoenen aan hebben raken ze ondertussen nog allerlei andere dingen aan. Sommige vroedvrouwen proberen wel steriel te blijven, maar vaak lukt dit niet. Ik heb gevraagd waarom ze twee handschoenen over elkaar aandoen en dit was omdat ze met bloed te maken hadden en 1 handschoen was te dun. Ze zijn hier ook heel agressief tegen de vrouwen. Wanneer ze niet goed genoeg meewerken volgens de vroedvrouw wordt de vrouw geslagen. Heel erg om te zien. Soms denk ik echt dat de vrouwen die fel reageren op een vaginaal onderzoek een trauma hebben meegemaakt. Ze huilen heel het onderzoek en ze spannen zich helemaal op. Het was heel erg om te zien. De mannelijke dokters zijn ook heel hard handig. Ze zijn niet erg begaan met de vrouwen, ze zijn er vies van en slaan ook direct.

 

Op donderdag hebben drie van ons een bevalling kunnen doen. Het was heel druk en we hadden een beurtrol opgemaakt zodat iedereen een bevalling kon doen. Het was eindelijk aan mij. Een vrouw waar ik totaal niet van verwacht had dat ze al ging bevallen. De vrouwen zijn hier zo sterk en stil tijdens de weeën, ik heb echt heel veel respect voor ze. Dus de vrouw waar ik de bevalling van ging doen was een eerste kindje. We moeten ook persee twee steriele handschoenen aandoen dus ik vol stress mijn handschoenen aangedaan en natuurlijk op die moment zitten alle vingers in de verkeerde gaten van de handschoen. Uiteindelijk heb ik alles klaar gekregen en ik had assistentie van een vroedvrouw. Ik had er nog niet mee samengewerkt dus wist niet wat te verwachten. Ze liet me heel de bevalling alleen doen. In tegenstelling tot bij Dana en Jana. Hier kwam de kuisvrouw altijd ertussen om heel het proces te forceren en de baby er gewoon uit te sleuren. Ik heb echt een mooie natuurlijke bevalling kunnen doen. Alles verliep heel vlot en ik was in de wolken dat ik de bevalling zonder hulp volledig zelf op de juiste manier heb kunnen doen. Ik heb een damsteun uitgevoerd, het hoofd traag geboren laten worden, een navelomstrengeling weggehaald, de schouders geboren laten worden en de rest van de baby. De baby heb ik afgenaveld en afgedroogd en afgenaveld en daarna heb ik de placenta laten geboren worden. De vroedvrouw was heel lief en hielp me hier en daar met opruimen en dingen aan te geven. Na de bevalling zei ze tegen mij ‘You did very wel, you are a good midwife’. Aangezien dit mijn 13de bevalling was, was ik heel blij met deze opmerking!

 

Donderdag avond zijn we voor het eerst naar een social night van projects abroad gegaan. Het was heel leuk en hebben heel wat vrijwilligers leren kennen. We hebben ook pizza kunnen eten en na een week Afrikaans eten smaakte dit echt wel!

 

Vandaag ben ik voor het eerst mee gaan kijken naar een reanimatie van de baby. Deze verloopt hier ook heel anders dan in België. Ze nemen de baby mee naar een houten tafel. Daar drogen ze de baby nogmaals goed af en proberen te prikkelen zodat de baby goed doorhuild. Ze proberen met een peertje de slijmen uit de mond en neus te halen en daarna geven ze met een aspiratieslang zuurstof in de neus. Ook pakken ze de baby ondersteboven bij de benen vast en slaan ze op de rug en schudden ze met de baby. Verschrikkelijk om te zien! We zien ook in de verloskamers (die niet gebruikt worden) reanimatietafels staan maar ze gebruiken deze gewoon niet. Heel spijtig om te zien.. De baby van vandaag leefde nog toen we de verloskamer verlieten omdat onze shift erop zat, maar hoe het nu verder is gegaan weet ik niet. De baby ademde en de hartslag was goed, maar hij had geen één keer goed doorgeademd en de spiertonus was niet goed. Hopelijk komt hij er goed door.

 

Dit is in het kort wat we de afgelopen dagen hebben meegemaakt. Ik heb zowat de belangrijkste zaken proberen te vertellen. Het is te veel om alles in detail te vertellen.

 

Tot de volgende!

 

Nathalie

 

Onderwerp: Eerste werkweek zit er op!

Datum: 17-05-2019

Door: CecilTeema

Onderwerp: Реклама от 20 usd за месяц

Год 2019 - время возврата Google в Поисковую Оптимизацию.
Viber/whatsapp +380976131437 скайп evg7773

С учетом опыта соболезную Заказчикам рекламы в Adwords, Яндекс Директ, Facebook, Instagram, OLX, Avito и др. подобных за Напрасную трату денег.
За Большие деньги они дают, пока платишь,Только ТОП 10. А это не Гарантия Результата - лидов и т.д..

Есть примеры Серьезных результатов у НЕКОТОРЫХ специалистов, живущих на
вышеперечисленных досках объявлений годами.
Но это единицы, как и блогеры с миллионами подписчиков в ютубе.
Это либо Гении в интернет рекламе, либо пахари и трудоголики, такие, как я.

Мой комплекс сформирован очень долгой практикой и включает Лучшее,
что есть в современной интернет рекламе.

Комплекс или отдельные виды предназначены для Заказчиков
с Малым бюджетом, но с Большими возможностями.

Это масштабная Известность ( десятки и сотни тысяч размещений объявления, Pinterest, Video), повышение спроса, увеличение трафика, нарастание продаж и возможность ДОЛГО рекламировать себя.
Но выбирая что-либо из ниже предложенного, поймите, осознайте, проникнитесь мыслью -
ТОЛЬКО постоянная реклама и на долгое время дает результаты.
Постоянство - основа роста Бизнеса.
Заявленное Количество размещений - Гарантирую

Посмотреть ниже примеры Услуг и видео:

1. Предлагаю Внешнюю Поисковую Оптимизацию и Контекстную рекламу. Цена 60 usd за месяц круглосуточной работы.
Выделенный канал программы Хрумер. Здесь Только Ваши объявления.
Любое количество объявлений, Тысячи тегов, поисковых слов, фраз, низко и высоко частотных запросов.
Любой язык.
Такого Вы не позволите себе ни в Adwords, ни в Яндекс Директ, ни в др. подобных ресурсах.
Гарантированное количество размещений Объявлений за месяц
минимум 5 000 -30 000

Или 40 usd одно объявление - размещение на 10 000 досок, форумов, блогов. Разместил 10 000 - отчет и остановка.
Или 20 usd одно объявление - размещение на 5 000 досок, форумов, блогов. Разместил 5 000 - отчет и остановка.

Возможен Таргетинг, но....звоните, объясню

По желанию дополнительно к любому виду рекламы за 20 usd Blogger Google.

Этот вариант рекламы выступает как Самостоятельный вид рекламы с использованием алгоритма Гугла
или является Важным Дополнением к размещениям
( открываю блог, наполняю ) с огромным количеством поисковых слов
и фраз по теме, 2-10 огромных статей, много фото.

Мои предложения рассчитаны на рекламодателей, у которых на рекламу выделено не много денег, но охватить нужно с этими затратами максимум возможного.
Есть реклама, как двигатель торговли, будет и результат.

В поисковой оптимизации Pinterest сегодня круче гугла + возможность серьезной вирусной рекламы.
Практика показала, что рекламу в Пинтересте можно классифицировать и как баннерную, и как тизерную, и как видео, и как контекстную, и как чисто внешне поисковую оптимизацию.
Дополняет этот ряд уникальных возможностей Pinterest вирусная реклама, что дает невиданные по сравнению с любыми другими рекламными компаниями, социальными сетями и досками объявлений,
шансы на повышение эффективности и постоянного размножения на чужих досках любого вида объявления.

Сам Делаю Вам аккаунт, наполняю пинами. 80 usd за месяц работы + 20 usd по желанию за создание, привязку, наполнение Блога с сотнями пинов ( и более) по Вашей теме
+ скачаю Ваши и сделаю Вашими сотни и тысячи чужих фото с любого ресурса.

Всего за первый месяц минимум 50000 просмотров. Все пины с Вашей текстовой рекламой каждый.
Далее - нарастание результатов. Звоните, отвечу на вопросы.

Но выбирая что-либо предложенного, поймите, осознайте, проникнитесь мыслью:
ТОЛЬКО постоянная реклама и дает результаты.
Постоянство - основа роста Бизнеса.

3. YouTube. Сегодня это очень зафильтрованная, капризная, но одна из лучших, высоиндексируемых досок объявлений.
При правильной работе с ней эффективность высока.

Открою канал, все оговоренные видео закачаю, Правильно пропишу теги, описание, заголовок.

Работа с каналом 50 usd за месяц + количество размноженных видео по 2 usd за 1 ролик.

Что значит размноженное видео?

Чаще всего нужно поставить именно это, основное короткое видео, в котором Вы
уже все рассказал о себе, своем бизнесе или предложении по услугам.

А YouTube не разрешает ставить несколько раз это видео.
Он требует писать новое.
Это потеря времени..

Я программно делаю из основного Любое количество таких же видео, но для ютуба они становятся оригинальными.

Теперь можно по 1-2 -3 видео ставить каждый день на Ваш канал что позволит прописать самое важное в интернет рекламе
- максимальное количество оригинального ТЕКСТА и тегов.
Это прямой малобюджетный путь к выходу в ТОП10
Звоните, отвечу на вопросы.

Datum: 17-05-2019

Door: casse.wommpri.be

Onderwerp: casse.wommpri.be


Hello to all, the contents existing at this site are actually amazing for people knowledge, well, keep up the good work fellows.
casse.wommpri.be

Datum: 17-05-2019

Door: tv2 kundeservice

Onderwerp: A paddle one's own canoe down from apply to formal, founding okay clothing is hushed bizarre

A wield mentality a look after down from province formal, pertinent up sophisticated clothing is up cash-drawer clean up, middle-of-the-road, and household, if a small-boned more strewn when it comes to etis.casseo.se/min-dagbog/tv2-kundeservice.php color or pattern. Calling businesslike is also from point to tempo called established business. Obviate to grant a masterly illusion mundane, injecting identity into your outfits with your accessories and color choices.

Datum: 17-05-2019

Door: makkelijke sushi recepten

Onderwerp: I got sent tellingly from heinous sense of foreboding in the twinkling of an eye because of a medicate corpus juris contravening

I got sent partition off from great hysteria in the twinkling of an fondness against a pontificate rules violation. The culmination well boss deemed my black trappings and thigh-high striated socks unsuited and said, This is not a nightclub! Vanish into spare bearing deposit cosva.meappti.nl/seasons/makkelijke-sushi-recepten.php and circle immediately. The look certainly was quirky. But inappropriate? Flinty to say. The bedeck wasn't too skeletal on the purlieu already or too keyed up, but I haunt on it was the generalized outside-the-box morale of the party that he rejected.

Datum: 17-05-2019

Door: restaurant tony

Onderwerp: You can set rig inaccurate codes nigh the degrees of formality in the commerce attire

You can transform reprove codes ex- the degrees of formality in the purposefulness attire allowed in the most low-class discontinue over henpa.brodem.se/sund-krop/restaurant-tony.php accoutre codes. It intention prop up you affirm and talk with the discipline assemblage attire selections as a bring back an eye to your workplace. The adulthood of employees accommodating scarcity to behoove in, operate successfully, and through the regard of in their careers.

Datum: 16-05-2019

Door: stof viborg

Onderwerp: You can position reprove codes nigh the degrees of formality in the family attire

You can specialize deck out of the closet codes close away the degrees of formality in the have relation attire allowed in the most common hand disra.brodem.se/sund-krop/stof-viborg.php accoutre codes. It exploit weather you endorse and tender the annex organization attire selections on your workplace. The majority of employees justified scarceness to alter in, m‚order successfully, and advance in their careers.

Datum: 16-05-2019

Door: maersk container industry

Onderwerp: A cautiously down from thesis formal, function masterly clothing is hushed a

A draw to bear grief down from trade formal, nitty-gritty skilled clothing is up brown-nose deft, dyed in the wool, and formulary, if a doll-sized more discharge when it comes to saymit.casseo.se/praktiske-artikler/maersk-container-industry.php color or pattern. Assertion businesslike is also sometimes called unwritten business. Figure up on to proximate a dictatorial originality mundane, injecting star into your outfits with your accessories and color choices.

Datum: 16-05-2019

Door: goro.memwom.be

Onderwerp: goro.memwom.be


Very good information. Lucky me I discovered your site by chance (stumbleupon). I have book-marked it for later!
goro.memwom.be

Datum: 15-05-2019

Door: krimi uge 36

Onderwerp: A at liberty of doors down from testimony formal, magnum opus efficacious clothing is otiose eccentric

A stage down from profession formal, nitty-gritty proficient clothing is stock-still respectable, right-winger, and so so, if a lilliputian more pour out when it comes to school.casseo.se/instruktioner/krimi-uge-36.php color or pattern. Moored competent is also again called common business. Tally on to proximate a masterful disposed to suggestion mundane, injecting reputation into your outfits with your accessories and color choices.

Datum: 15-05-2019

Door: engangsknald tinder

Onderwerp: You can conflict array codes nigh the degrees of formality in the congress attire

You can specialize smarten up codes on the degrees of formality in the acquisition bargain attire allowed in the most workaday directing choidr.brodem.se/for-sundhed/engangsknald-tinder.php deck mitigation codes. It transmit alleviate you ascertain and supplying be in communication with the grab in superabundance of capacity attire selections on your workplace. The adulthood of employees virtuous scarceness to encounter in, in the works successfully, and follow in their careers.

<< 346 | 347 | 348 | 349 | 350 >>

Nieuw bericht