Welkom - Karibu!

Ik heet je welkom op mijn blog en ik zal mezelf hierbij ook even kort voorstellen.

Ik ben Nathalie en zit in mijn laatste jaar vroedkunde. Ik vertrek 28 februari voor twee maanden naar Afrika (Tanzania) om er vrijwilligerswerk te doen als vroedvrouw. Dit vrijwilligerswerk is tegelijkertijd ook mijn laatste stage verloskamer voor ik afstudeer. Ik vertrek samen met vier andere studenten naar de stad Arusha en daar verblijf ik in een gastgezin bij Dr Mardai en zijn vrouw, samen met Elise en Jente. Ik zal er acht weken stage lopen in het Mount Meru Hospital en zal me samen met mijn mede studenten ontfermen over de vele moeders die er gaan bevallen. Ik heb deze blog aangemaakt zodat geïnteresseerden mijn avonturen in Afrika kunnen mee volgen. 

Hopelijk kan ik je wat boeien met mijn reisverhalen en natuurlijk hoop ik ook op vele reacties! Ik kijk alvast ontzettend uit naar dit avontuur!
 

Veel leesplezier! 

Blog

Bedankt voor het steunen van mijn project!

27-01-2014 19:29
Hallo iedereen! Het is stilletjes aan aftellen voor mijn vertrek richting Tanzania. Nog slechts 31 dagen voor ik op het vliegtuig stap richting Kilimanjaro Airport. Ik ben alvast enkele voorbereidingen aan het treffen en dit zou niet gegaan zijn zonder de steun van alle lieve mensen die wafeltjes...
<< 1 | 2 | 3 | 4

 

Arusha City!